19:46
Օրվա բաղադրատոմսը. Տաք շոկոլադ ամեն օրվա համար
Բաղադրությունը

33%-անոց սերուցք- 200 մլ

կաթ-100 մլ

սև շոկոլադ -250-300 գրամ

անանուխ- 5 թերթիկ

Պատրաստման եղանակը


Իրար ենք խառնում սերուցքն ու կաթը և թույլ կրակի վրա եռացնում, երբ սկսի եռալ, ավելացնում ենք անանուխի տերևները: Քամիչի օգնությամբ այս ամենը լցնում ենք շոկոլադի վրա, որպեսզի անանուխի տերևները առանձնացնենք: Դրեք կրակի վրա և լավ խառնեք, մինչև շոկոլադը հալվի և համասեռ զանգված ստանաք: Պատրաստի շոկոլադը կարող եք օգտագործել նույն օրը 2-3 ժամ հետո, կամ ավելի լավ է հաջորդ օրը, ավելացրեք կաթին և վայելեք :)

 



Blognews.am

Արման٠Հարությունյան, ArmLur.ru

Կատեգորիա՝ Հասարակություն | Դիտումներ՝ 382 | | -Ավելացվել է՝ 14.03.2014/19:46
Մեկնաբանություններ ավելացնել կարող են միայն գրանցված անդամները
[ Գրանցում | Մուտք ]
Օգնություն